Een goede outfit? Zo moet je het aanpakken!

Hoe stel je een echt goede outfit samen? Met een toffe kledingkast!

Kijk om je heen

Om de trends te kunnen volgen hoef je gelukkig echt niet veel onderzoek te doen. Waarom? De trends zie je overal om je heen! Dat is ook het leuke van een trend, het vloeit als het ware door de winkels heen en aangezien we daar onze kleding vandaan halen, zullen we voor een groot deel vanzelf de trend volgen. Dat betekent niet dat je het niet nog meer eigen kan maken, of je kledingstijl naar je eigen hand kan zetten zonder de trends uit het oog te verliezen.

Leer combineren

Kleding goed kunnen combineren is echt goud waard. Hoe komt dat? Leren combineren zorgt er op lange termijn voor dat je veel minder kleding hoeft te kopen omdat alles wat je hebt liggen heel goed met elkaar kan zonder dat het saai of voorspelbaar wordt. Het tofste is dat je met elke outfit iets anders kan uitstralen zonder uit de toon te hoeven vallen. En met je kleding echt iets uitstralen is toch wel het uiteindelijke doel van een halfuur voor de spiegel staan om iets leuks uit te kiezen. Een goede outfit is de gouden middenweg tussen trendy, modern en uniek. Dus je gaat met de trend mee zonder op te gaan in de menigte, integendeel, je valt er zelfs mee op.

Een goede basis

Een kledingkast vol met unieke kledingstukken kan soms lastig zijn. Het is natuurlijk hartstikke leuk als je een oog hebt voor smaakvolle kleding en het leuk vindt om in winkels de meest unieke items uit de rekken te trekken. Het resultaat hiervan is misschien wel een kleurige kledingkast, maar het maakt het niet altijd even makkelijk om een outfit uit te kiezen als alles zo van elkaar verschilt. Het is een aanrader om, ook als je houdt van unieke kledingstukken, een paar basis kledingstukken in de kast te hebben liggen. Het merk Reinders heeft een enorm goede collectie en reinders shirt is daar onderdeel van! Geloof het of geloof het niet, maar het komt altijd goed uit voor bepaalde gelegenheden om een goed zwart shirt in de kast hebben liggen. Daarbij komt ook dat juist die shirts heel goed te combineren zijn met hele prikkelende en unieke broeken. Print op print is namelijk een van de lastigste dingen om te combineren. Als je het goed wilt doen houdt je het bij één opvallend kledingstuk, daar val je al veel meer mee op dan je denkt.